Oli ihan paras keikka. :) Joni ja Matti on niin ihania<3 Vieläki iha fiiliksissä. Oli oikeesti ihan mahtavaa. :) Ja onhan täälläkin suunniteltu että kututtais pojat esiintyys. Ois kivaa :) Jos jollekki jäi epäselväks eilisestä niin siis todellakin "fanitan" poikii ja niiden musiikkia. :) Siinä vaan on sitä jotai mikä muhun iskee. :) Oli muutenkin kiva kuunnella Kari KK Korhosen puheita. Kokonaisuudessaan oli ihan mahtavaa. Uusiksi ihan millon vaan :)

Noh kello olikin sitten yli puolen yön kun olin kotona. Ei kun nukkumaan ja pitkäst aikaa sain tosi hyvin nukuttua. Oisin kyl voinu illalla pitempään Jonin ja Matin kanssa jutskailla mutta siin ois voinu käyä niin etten ois jaksanu kotiin lähtees.. :D

Tänäänpä ei oo mitää suunnitelmissa. Tavallista koti-iltaa vietän. Nukuttaa kyllä niin että saattaa mennä nukkumiseksi koko ilta.. Ja yöllä sitten tietenki vaan datailen. No ei. Kyllä sitä pitää unirytmi saaha kuntoon.

Huomenna vois alottaa tekemään ykon esseetä. Oikeestaan tänään vois käydä jonkun kanssa läpi niitä asioit mitä siinä aluees on. Suomen demokratiaa. Arvatkaa tajuanko yhtään mitään? Ei oo mun juttuja tämmöset. No, kyllä mä senkin vielä suoritan.